Lessen / inhuren

Vioollessen in Hellevoetsluis


Altijd al (alt)viool willen spelen?

Iedereen, die viool wil leren spelen of het niveau van het eigen spel wil verbeteren, ongeacht de leeftijd, is bij mij aan het goede adres.


Het is mijn gewoonte eerst een proefles af te spreken in mijn muziekstudio aan huis, waarin u mijn manier van lesgeven kunt ervaren en waarin u ook uw wensen en verwachtingen duidelijk kunt maken.


Lessen zijn gewoonlijk 30 minuten, maar bent u wellicht al meer gevorderd, dan zijn lessen van 45 en 60 minuten ook mogelijk. 

Voor meer informatie  kunt u kijken op www.vioolschoolhellevoetsluis.nl

Interesse of vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op."Je bent een geboren docent. Je hebt het helemaal in je"

(Ruud Spetter, Hoofd Educatie Codarts,2018)


Ik vind het leuk om mijn kennis door te geven aan anderen en mensen verder te brengen op de viool. Daarom heb ik ook een minor educatie gevolgd. Voor de minor heb ik stagelessen gegeven bij Marketa Maas op de SKVR. In juni 2018 heb ik mijn lesbevoegheid gehaald. Inhuren

Naast docente ben ik ook beschikbaar als violiste ter ondersteuning van muzikale evenementen, bruiloften, begrafenissen en bijeenkomsten. Bent u nieuwsgierig naar mijn spel, neem dan gerust contact met mij op.
info@romydewinter.nl |  06 27 200 435

Copyright 2016 - Romy de Winter - All Rights Reserved